fbpx
Select Page

Oma osalemisest LKM-i värbamisprotsessis räägib lähemalt Enics Eesti Äriarenduse juht Kristjan Erm

by | veebr. 18, 2021 | blogilood | 0 comments

Sihtotsingus osalemine võib Talendi jaoks olla elumuutev kogemus. Liis Tiideberg, LKM Talent Group’i asutaja, on kohtunud tuhandete kandidaatidega ja aidanud sadadel talentidel liikuda uutele positsioonidele.

Oma osalemisest LKM-i värbamisprotsessis räägib lähemalt Enics Eesti Äriarenduse juht Kristjan Erm:
„Karjääril on niivõrd suur mõju inimese elus, et seda võib võrrelda näiteks abiellumisega. Sama moodi nagu abiellumisega, kui otsus tehakse liiga kiiresti ja pinnapealselt, siis tagajärjed võivad olla üsna õnnetud. Samas, kui antud otsus on hoolikalt läbi mõeldud ja arukalt analüüsitud, võivad selle tagajärjed olla suurepärased! Sellepärast ongi vaja partnerit, kes
võtab selle aja ning teeb enda südameasjaks sind tundma õppida, keegi kes aitab sul oma ideid lahti mõtestada ja analüüsida enne otsuse langetamist.

Liis on üks väheseid inimesi värbamise maailmast, keda olen oma 15 aastase karjääri jooksul kohanud, kellega vesteldes on tunne nagu räägiks vana sõbraga. Tal on väga otsekohene ning vahetu suhtlusviis, mis on minu, kui professionaali jaoks väga väärtuslik omadus. Ta on usaldusväärne ja soe isiksus, kuid ennekõike on ta professional, kes elab ja hingab oma äri,
milleks on värbamine! Tänapäeva kiires maailmas vajab igaüks endale partnerit, kes sind mõistab, oskab su isiksust lugeda ja vastavalt sellele pakkuda konkreetseid variante, pidades silmas eelkõige sündiva töösuhte sobivust.
Tänu LKM meeskonna heale tööle Liisi juhtimisel, sai 4 aastat tagasi võimalikuks minu karjääri üks parimaid otsuseid liituda Enicsi Eestiga.

Aitäh ja jätkake samas vaimus!
Kristjan Erm
Äriarenduse juht
Enics Eesti“

Aitäh Kristjan nende ilusate sõnade eest!
Meil on siiralt hea meel, et saime sinu liikumisele Enics Eestisse kaasa aidata 

Kui soovid rohkem infot teistmoodi sihtotsingu kohta, võta julgesti Liisuga ühendust!
Liis Tiideberg +372 53 471 508 liis@lkmtalent.ee
LKM Talent Group
Värbamis- ja arenguagentuur

0 Comments

Submit a Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga